Axis Massages is een Praktijk-aan-Huis en in 2011 opgezet in Zoetermeer. In 2014 is de praktijk verhuisd van Dorp naar de wijk Noordhove.

In de gehaaste maatschappij waarin we nu leven hebben veel mensen moeite met het ontspannen, de druk die ons word opgelegd vanuit werk en maatschappij veroorzaakt spanning en stress. Een massage kan helpen om even voor in ieder geval korte tijd volledig te kunnen ontspannen in een wereld die het soms niet toelaat. Maar natuurlijk is een massage voor iedereen ook gewoon lekker, of je nu gespannen of al ontspannen bent!

De naam Axis is een afkorting van Axis Mundi wat zoveel betekend als de as van de wereld of wereldas een oeroud begrip dat aangeeft dat er een centrale verbindingslijn loopt tussen het zichtbare en het onzichtbare, de wereld en de hemelse sfeer of sferen. Het is de centrale lijn waar alles om draait, zowel letterlijk als figuurlijk.

Tevens is de Axis in de anatomie de tweede halswervel. de ‘draaier’ van de wervelkolom. De wetenschappelijke annotatie is C2. De axis maakt met zijn tand (dens axis) gewricht met de eerste (C1) halswervel of atlas. Atlas en hoofd draaien om de dens axis, een beweging die overeenkomt met het ‘nee schudden’.

De massages die de praktijk u bied worden gegeven vanuit de Holistische visie, dit betekent dat ik mij niet alleen concentreer op het losmaken van de spieren maar ook een goede doorstroming van uw energie.